Izšel je Telefonski imenik Slovenije 2022

Danes, 2. decembra, je izšel Telefonski imenik Slovenije (TIS) 2022, ki ponuja najbolj točne podatke o več kot 630.000 slovenskih telefonskih naročnikih. TIS 2022 je od danes na voljo v tiskani različici, to je v treh knjigah z Belimi in Rumenimi stranmi in v DVD-različici, ki vsebuje interaktivni zemljevid ter dodatne možnosti iskanja in še več podatkov o podjetjih. Na voljo pa je tudi osveženi TIS na spletu na spletnem naslovu www.itis.si.

TIS 2022 v tiskani izdaji je na voljo v 16 Telekomovih centrih in na več kot 100 prodajnih mestih pooblaščenih prodajalcev opreme in storitev Telekoma Slovenije po vsej Sloveniji. Knjiga TIS je na voljo v skupno 16 tisoč izvodih in je povsem brezplačna. Mogoče jo je naročiti tudi na dom prek spleta na www.itis.si ali s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 30 00.

Naslovnico letos krasi kranjska čebela

Naslovnico TIS 2022 krasi kranjska čebela, s čimer sledimo zastavljeni oblikovni zasnovi Telefonskega imenika Slovenije, s katerim se vsako leto poklonimo slovenski kulturni dediščini. Tako je denimo naslovnico TIS 2020 krasila idrijska čipka, TIS 2021 pa kozolec – toplar. Ste vedeli, da je v Sloveniji več kot 10.000 čebelarjev? Slovenija tako s skoraj petimi čebelarji na 1.000 prebivalcev spada v sam vrh med državami članicami EU (vir: SURS).

Z vpisom kontaktnih podatkov in dejavnosti svojega podjetja v TIS prav vsako podjetje brezplačno pridobi tako imenovano kartico podjetja, ki predstavlja mini spletno stran in spletno predstavitev podjetja. Spletna kartica omogoča brezplačen vpis in urejanje podatkov: naziv podjetja ali dejavnosti oziroma storitve, ki jo podjetje opravlja, objavo do treh dejavnosti, s katerimi se ponudnik ukvarja, tri kontaktne telefonske številke, e-poštni naslov, odpiralni čas, vrste plačila in preostale kontaktne informacije, mogoča je tudi objava morebitnih poslovnih enot …

Za več informacij smo dosegljivi na pr@tsmedia.si.