Izšel je Telefonski imenik Slovenije 2018

Izšel je Telefonski imenik Slovenije (TIS) 2018, ki v tiskani in spletni izdaji (www.itis.si) ter na DVD ponuja najbolj točne podatke o več kot 700.000 slovenskih telefonskih naročnikih.

Telefonski imenik Slovenije 2018 v tiskani izdaji je na voljo v dvajsetih Telekomovih centrih in v izbranih večjih prodajalnah Mercator po Sloveniji. Knjiga TIS je na voljo v skupno 45.000 izvodih in je povsem brezplačna.

Telefonski imenik Slovenije 2018 na DVD je na voljo v 2.500 izvodih. Naročilo je mogoče na www.itis.si ali prek brezplačne telefonske številke 080 30 00, na voljo pa je tudi v poslovalnicah Pošte Slovenije. Cena posameznega izvoda znaša od 17,00 EUR (brez DDV) naprej. TIS na DVD poleg najtočnejših in najpopolnejših kontaktnih podatkov naročnikov zagotavlja preprosto in hitro iskanje kontaktnih podatkov telefonskih naročnikov vseh slovenskih operaterjev po vrsti kriterijev in interaktivni zemljevid Slovenije z ortofoto posnetki za vso državo ter dodatne podatke o podjetjih (odpiralni časi, informacije o izdelkih in storitvah …). Uporabnikom ponuja tudi možnost preproste preverbe prepovedi klicev posameznega naročnika v komercialne in/ali raziskovalne namene.