Izšel je Telefonski imenik Slovenije 2016

Izšel je Telefonski imenik Slovenije 2016, ki v tiskani, DVD in spletni izdaji (www.itis.si) ponuja najbolj točne podatke o slovenskih telefonskih naročnikih. Število naročnikov z objavljeno prepovedjo uporabe kontaktnih podatkov v komercialne in raziskovalne namene raste iz leta v leto ter znaša že 56.000.


Telefonski imenik Slovenije telefonskim naročnikom vseh slovenskih operaterjev omogoča, da se z vpisom svojih kontaktnih podatkov v imenik izognete neželenim klicem. V skladu z zakonom o elektronskih komunikacijah lahko uporabo svojih osebnih podatkov prepoveste za komercialne in/ali raziskovalne namene. Prepoved je jasno označena z modro, rumeno ali rdečo ikono ob telefonski številki fizične ali pravne osebe v vseh izdajah Telefonskega imenika Slovenije. Prednosti objave kontaktnih podatkov s prepovedjo vsako leto prepozna več in več telefonskih naročnikov, mogoča pa je na www.itis.si/prepoved_klicev.

Telefonski imenik Slovenije 2016 je izšel 2. decembra 2015 v tiskani in DVD izdaji. Vse tri knjige TIS vsebujejo tako obsežne rumene kot bele strani in so ločene po področjih Slovenije (LJ + NM; MB + MS + CE + TRB; KR + KP + NG). Telefonski imenik Slovenije 2016 na DVD vam poleg kontaktnih podatkov nudi še interaktivni zemljevid in številna uporabna orodja kot so možnost preverbe prepovedi klicev posameznega naročnika, obračun potnih nalogov ter dostop do poslovnih podatkov pravnih oseb prek poslovnega asistenta bizi.si.

Telefonski imenik Slovenije 2016 v tiskani izdaji vam je na voljo povsem brezplačno v vseh 21 Telekomovih prodajnih centrih in v 47 večjih Mercator centrih po Sloveniji, DVD pa v Telekomovih prodajnih centrih po ceni od 17 evrov + DDV dalje. TIS 2016 lahko naročite tudi na brezplačni telefonski številki 080 30 00 ali prek spletne naročilnice na www.itis.si.

Telefonski imenik Slovenije (TIS) je edini uradni in univerzalni telefonski imenik v Republiki Sloveniji. Na belih straneh zagotavlja najpopolnejše podatke o telefonskih številkah, poštnih in e-naslovih slovenskih fizičnih oseb. Na najobsežnejših rumenih straneh v Sloveniji pa najdete najtočnejše kontaktne podatke in podatke o dejavnostih slovenskih pravnih oseb.