Izpostavite se ob trenutno aktualnih temah

Novembra je čas za zimsko preobrazbo. Čas, ko je treba zamenjati pnevmatike na naših jeklenih konjičkih, in čas, ko si mnogi privoščimo osvežitev garderobne omare. Izkoristite priložnost in svojo blagovno znamko izpostavite ob vsebinah, ki zanimajo vaše potencialne kupce.

Temperature sicer še ne kažejo na to, vendar se zima približuje. Bliža se datum za menjavo zimskih gum. V ta namen našim bralcem v sklopu Zimske gume na Siol.net ponujamo vse, kar je treba vedeti pred menjavo pnevmatik. Kakšne zimske gume izbrati, na kaj je treba biti pozoren pred nakupom in komu zaupati menjavo pnevmatik, preverite v sklopu Zimske gume na Siol.net.

Ob bližajočem se prazniku nakupovanja, t. i. črnem petku, ko se mnogi odločijo za nakup novih oblačil, modnim navdušencem v sklopu Moda in lepota ponujamo vrsto zanimivih in uporabnih nasvetov ter razkrivamo, kakšni so trenutni in bližajoči se modni trendi. Ponujamo vam možnost, da svojo blagovno znamko izpostavite ob vsebinah, ki trenutno zanimajo vaše potencialne kupce.

Se tudi vi želite izpostaviti ob vsebinah, ki so trenutno najbolj obiskane med vašimi potencialnimi kupci? Za možnosti tematskega oglaševanja se obrnite na naše strokovnjake. Pošljite povpraševanje na: oglasevanje@tsmedia.si.