Izpostavite se ob dopustniških temah

Bralcem Siol.net smo aprila v novem podsklopu Na dopustu, ki se nahaja na vstopni strani, ponudili pester nabor zanimivih in aktualnih vsebin na temo počitnic, potovanj, izletov in drugih aktivnosti, ki jih v času dopustov najpogosteje počnemo. Nov podsklop je nadvse primeren za izpostavitev vseh naročnikov, ki bi se želeli pozicionirati ob branih, zanimivih in pozitivno naravnanih dopustniških vsebinah.

Naši novinarji v podsklopu pišejo o najlepših dopustniških destinacijah doma in po svetu, idejah za potovanja, o tem, kako preživeti dopustniške dni, kako oz. s kakšnim vozilom se moramo odpraviti na dopust, kako izbrati pravo destinacijo za počitnice, kakšne počitniške aranžmaje izbrati, katere države so varne, kakšna je primerjava cen prenočišč, na kaj vse moramo pomisliti, preden gremo na potovanje, od domače lekarne, izdelkov za osebno higieno, hrane, prigrizkov in pijače za na pot do nasvetov, kako poskrbeti za varnost doma, medtem ko nas ne bo, kako se ustrezno nezgodno zavarovati in podobno. Pozabili ne bomo niti na aktivnosti, ki jih lahko počnemo na počitnicah, da nam ni dolgčas, knjige, ki jih lahko beremo, uporabne aplikacije in še mnogo zanimivega.

Obiskanost sklopa dosega tudi do 290.000 ogledov strani na mesec. Bralcem pa zagotavljamo od 2 do 3 nove članke vsak teden.

Si tudi vi želite izpostaviti ob vsebinah na ključno besedo na dopustu? Pišite nam na: oglasevanje@tsmedia.si.