Izkoristite popust ob prijavi na 06. Diggit

6. junija se v slovenski prestolnici, natančneje v GH Union, dobimo na digitalnem dogodku leta. Bodite pripravljeni na nova znanja o učinkoviti rabi digitalnih komunikacij v prodaji, oglaševanju in komuniciranju na področju digitalnih medijev, optimiziranju in strateškem načrtovanju pojavnosti v digitalnih medijih, upravljanju in graditvi odnosov s kupci preko družbenih omrežij, mobilnih aplikacijah in naprednih komunikacijskih rešitvah, potrošnikih in njihovih navadah na spletu, pametnih napravah in družbenih omrežjih, potrebnih spremembah digitalno podprtega poslovanja, in nenazadnje o tem, kako lahko digitalno komuniciranje prinese zaslužek v podjetju.

Sicer pa bo 6. Diggit odprl Primož Žižek (Elaborat), z nami bodo tudi Katarina Kresić (Viar) in Sebastian Požlep (Art Rebel), Tomislav Car (Infinum), Steven Van Belleghem, dr. Alexis Zrimec (Abelium), Simon Belak (Go-Opti), Marko Javornik (Comtrade Digital Services), Timotej Gala (IAB Slovenija), Simon Struna (iPROM), Marius Ivanovas (Httpool Baltics) in Luka Žnidaršič (Httpool Slovenija). Pa Peter Mesarec (Red Orbit), Ana Mirković (Digital Communications Institute), Tim Cain (Digital First Media) in Damjan Planinc (Get.in). Programski del bomo sklenili z  okroglo mizo, kjer bomo povzeli stvari, ki si jih je vredno zapomniti.

Ne bomo pa pozabili tudi na letošnje nagrajence Diggita. Ob koncu konference bomo razglasili zmagovalce po posameznih kategorijah in jim podelili nagrade.

Izkoristite priložnost in pridete na 06. Diggit po nova znanja tudi vi. Partnerji TSmedia imajo ob nakupu kotizacije 15 % popust. Prijavite se tukaj.