Izboljšan iskalnik in prenovljena oblikovna podoba najdi.si

Zaživela je prenovljena stran vstopne točke v slovenski splet, najdi.si. S prenovo iskalnika najdi.si smo si prizadevali naše storitve čim bolj približati potrebam naših uporabnikov. Izboljšali smo odzivnost, prenovili in nadgradili smo iskalnik najdi.si ter vsem prijavljenim uporabnikom že na uvodni strani omogočili najbolj relevantne informacije in vsebine, prilagojene lokaciji uporabnika.

Preverite prenovljeno podobo iskalnika najdi.si, kjer so na voljo naslednje novosti:

Osvežena oblikovna podoba vstopne strani
Preglednejša in poenostavljena oblikovna podoba vstopne strani najdi.si, posodobljena z izboljšanim iskalnikom in vrsto relevantnih regijsko poudarjenih vsebinskih sklopov.

Prikaz regijsko relevantnih vsebin na naslovnici
Prenovljena vstopna stran po novem ponuja vrsto ločeno poudarjenih najbolj relevantnih sklopov informacij in vsebin, vezanih po posameznih regijah in vsebinskih sklopih (npr. kot novica dneva, za celotno regijo – npr. Pomurje, ali pa poudarjene informacije ključnih novičarskih spletnih strani – npr. Siol.net).

Prenovljen iskalnik
Izboljšano in hitrejše iskanje po svetovnem spletu, ki uporabnikom ob posamezni poizvedbi ponuja bolj relevantne rezultate iskanja kot do zdaj.

S prenovo smo ukinili storitev brezplačnega pošiljanja SMS-sporočil. Ker so naši uporabniki naša prva skrb, bomo storitve na najdi.si v naslednjih mesecih še nadgradili in jih naredili uporabnikom še bolj zanimive in atraktivne.

Si tudi vi želite nagovoriti svoje stranke na najdi.si? Pošljite povpraševanje na: oglasevanje@tsmedia.si.