Glasovanje za Naj planinsko kočo je z nami že pol desetletja

Slovenci smo narod pohodnikov. Številni vrhovi in gore ponujajo možnost gibanja tako mladim in starim, izkušenim alpinistom kot rekreativcem in ljubiteljem narave. V okviru projekta bomo glavno besedo dali svojim bralcem, s pomočjo katerih bomo izbirali Naj planinsko kočo in Naj visokogorsko kočo.

Siol.net v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije letos že peto leto zapored organizira izbor Naj planinska koča Slovenije. V izboru za naj planinsko kočo sodeluje 157 koč, od tega jih je 29 visokogorskih in 128 planinskih. Projekt je namenjen vsem ljubiteljem pohodništva, planinarjenja, rekreacije in vsem, ki skrbijo za zdrav duh v zdravem telesu.

Letošnje leto bomo prvič bralcem posebej predstavili tudi vse koče, ki jih lahko označimo za družini prijazne koče. Tako bodo tudi mladi starši lahko brali o lokacijah, ki jih lahko obiščejo z mlajšimi otroki, in tako zbirali ideje za družinske izlete.

Akcija Naj planinska koča vsako leto traja od junija do septembra 2018. Samo lani smo našteli 786 tisoč ogledov strani in 564 tisoč obiskovalcev, ki so oddali več kot 45 tisoč glasov.

Zanimanje za projekt vsako leto narašča tudi med oglaševalci. Lansko leto so svojo ponudbo v sklopu Naj planinska koča izpostavili Dacia, Pivovarna Laško, Artros, Adidas, Trans Julius, Craft in drugi.

Želite biti letos izpostavljeni vi? Povpraševanje pošljite na: oglasevanje@tsmedia.si.