Digitalno multimedijsko sporočanje je tu

Digitalno medijsko sporočanje je zagotovo vse pomembnejši komunikacijski kanal. Tako v TSmedia strankam omogočamo tudi najem zaslonov in predvajalnikov, ki jih lahko umestijo na lastne lokacije. S kakovostno, očem privlačno, profesionalnim potrebam prilagojeno in najnovejšo strojno opremo ter za uporabo preprosto programsko opremo lahko stranka hitro poskrbi za objavo želenih vsebin, ki poteka prek internetne povezave in storitve v oblaku.

Celovita storitev digitalnega sporočanja TSmedia vključuje:

–          najem strojne opreme,

–          najem programske opreme,

–          umestitev in montažo na lokaciji,

–          vizualna zasnova in zagotavljanje vsebin ter

–          vzdrževanje in upravljanje.

 

Danes digitalno medijsko sporočanje poleg razširjenosti programske opreme omogoča še:

–          višjo kakovost strojne opreme,

–          cenovno dostopnejša strojna in programska oprema ter

–          možnost interakcije z uporabniki.

Obratovanje zaslonov lahko prilagodimo vašim željam. Sami lahko torej izberete čas obratovanja zaslona, dolžino playliste, število objav ter tudi vsebino playliste, ki lahko na primer vključuje tako oglase kot tudi interne ter splošne novice. TSmedia je z obsežnim uredništvom lahko kakovosten »content« partner pri objavah splošnih novic kot tudi naročnikom prilagojenih vsebin v različnih digitalnih okoljih med katere štejejo tudi različni digitalni prikazovalniki.

Si tudi vi želite nagovoriti vaše stranke na vaši lokaciji z lastno vsebino? Povpraševanje pošljite na: oglasevanje@tsmedia.si.