Digitalni Velikani TSmedia osvajajo Slovenijo

Z veseljem vas obveščamo, da se je TSmedijina družina zunanjih digitalnih zaslonov pravkar povečala za dva nova velikana in jih zdaj šteje že 23. Novinca sta svoji mesti dobila v Novi Gorici ob Erjavčevi ulici in v Mariboru na Titovi cesti. 

Vseslovenska mreža digitalnih velikanov se vztrajno širi

Na zemljevidu lokacij, ki jih je doslej že osvojilo naših 23 velikanov, zdaj najdemo že sedem slovenskih mest. V kratkem pa se jim bodo pridružila še nova. S tem želi TSmedia vašim oglasom zagotoviti nacionalno pokritost in vam omogočiti, da z njimi osvojite uporabnike po vsej Sloveniji.

Prvi velikan v Novi Gorici

DOOH_velikan_nova_gorica

Prvi novogoriški velikan bo z dobrimi 11 kvadratnimi metri in resolucijo 384 x 288 slikovnih pik odslej sijal s strehe objekta, ki je med domačini poznan kot “Marička”, stoji pa v središču Nove Gorice med osrednjo avtobusno postajo in poslovno zgradbo Eda Centra. Na očeh velikemu številu obiskovalcev te frekventne lokacije bo dnevno dosegel v povprečju skoraj 19 tisoč respondentov.

Novi velikan v Mariboru

DOOH_Maribor_Titova_nov_zaslon-800x533

Najnovejši izmed mariborskih zaslonov v velikosti skoraj 14 kvadratnih metrov pa je zdaj nameščen na Titovi cesti v smeri, ki vodi iz središča mesta. Na eni od najbolj prometnih cest v Mariboru bo tako novi velikan z resolucijo 480×288 slikovnih pik dnevno dosegel v povprečju 32.000 respondentov.

Poleg novih tudi prenovljeni že obstoječi velikani

Svoje mreže velikanov pa nismo le razširili, temveč smo tudi obnovili že obstoječe zaslone. Po tem, ko smo pred nedavnim povsem posodobili trojček velikanov v ljubljanskem nakupovalnem središču BTC, so zdaj v novi, še kakovostnejši podobi zasijali tudi velikani v središču Ljubljane, na Emoniki,Tržaški cesti, Celovški, Šubičevi in pri Šestici. Vsi ti zasloni imajo zdaj znatno boljšo ločljivost in svetilnost, zato bodo vaši oglasi na digitalnih velikanih TSmedia vzbudili še več pozornosti mimoidočih.

Na tej povezavi si lahko ogledate in prenesete e-brošuro, v kateri boste izvedeli še več o naših velikanih, podrobneje spoznali vsakega izmed njih ter se prepričali, zakaj so prav ti pri načrtovanju učinkovitega in kreativnega oglaševanja lahko vaš adut.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo preko elektronskega naslova oglasevanje@tsmedia.si.