Apeliramo na oglaševalce, da nas še naprej podpirajo

“Ko izklopimo en oglas, se ne zgodi nič posebnega. Ko se izklopijo oglaševalci, ugasnejo mediji in službe tistih, ki jih ustvarjajo.” S tem pozivom se pridružujemo iniciativi,  s katero pozivamo oglaševalce, naj ne prenehajo z oglaševanjem.

Ustvarjajmo uspešne zgodbe še naprej. Skupaj zmoremo.

Ko se izklopijo oglaševalci, ugasnejo medijske vsebine in službe. Številni mediji so življenjsko odvisni od oglasov, pri čemer medijska industrija zaposluje več tisoč ljudi različnih poklicev. Poleg novinarjev so to tudi fotografi, snemalci, tehniki, režiserji, tehnično osebje in drugi, posredno pa so od medijev odvisni tudi tiskarji, produkcijske hiše, organizatorji različnih dogodkov in številni drugi.

Mediji so družbeno odgovorni. Ves čas sodelujejo pri številnih humanitarnih, družbenih, športnih in kulturnih pobudah in akcijah različnih dobrodelnih, nevladnih in drugih organizacij. Mediji objavljajo na stotine in tisoče oglasnih sporočil brezplačno, zato je prav, da se nanje v teh trenutkih ne pozabi in da se ne jemljejo kot nekaj samoumevnega.

Zato smo se tudi v družbi TSmedia, izdajateljici medija Siol.net, pridružili pobudi Marketing magazina, ki je z Agencijo 101 pripravil serijo oglasov, namenjenih spodbujanju oglaševanja v medijih v času koronakrize. Oglasi opozarjajo, da je medije kriza močno prizadela, saj so oglaševalci že občutno oklestili svoje proračune, po drugi strani pa mediji v teh tednih objavljajo še več vsebin kot sicer.
Ekipa Siol.net zato poziva vse oglaševalce:

“Ne prekinite z oglaševanjem. Prepričani smo, da bomo tudi v teh trenutkih na svoji spletni strani našli primeren način oglaševanja vaših izdelkov in storitev.”

Ustvarjajmo uspešne zgodbe še naprej. Kontaktirajte nas na: oglasevanje@tsmedia.si