Adventni koledar na Siol.net

Čeprav je letos vse drugače, je praznični december vseeno tu. Prihajajo prazniki in z njimi praznično vzdušje in dobro možje, ne glede na to kako in v kakšnem krogu jih bomo letos praznovali. Da bi tudi našim bralcem prinesli toplino praznikov, smo pripravili vrsto zanimivih, prazničnih vsebin in uporabnih nasvetov, zbranih v zavihku Čarobni december. Da bi bilo pričakovanje praznikov še lepše, smo pripravili še zabaven interaktiven adventni koledar.

Adventni koledar je narejen kot nagradni kviz. Na posebni podstrani Siol.net bralci na božičnem drevesu odkrivajo posamezne okraske. Za vsakim jih pričaka decembrsko obarvano vprašanje. Odkrijejo in odgovorijo lahko na vsa vprašanja ali pa zgolj na nekaj vprašanj. Vsi, ki bodo pravilno odgovorili na vsaj pet vprašanj se uvrstijo v nagradni žreb. Prav vsak decembrski dan bomo namreč izžrebali enega nagrajenca, ki bo prejel eno izmed vrste čudovitih nagrad, za katere so poskrbeli naši sponzorji.

Vabljeni, da adventni koledar preizkusite tudi sami.

V letu 2021 bomo na Siol.net pripravili številne povsem nove projekte, ki bodo imeli izjemen doseg. O njih se bo veliko govorilo. Vas zanima kakšni bodo projekti? Razmišljate, da bi se kateremu priključili, pa ne veste kateri bi bil za vašo znamko najprimernejši? Kontaktirajte vašega prodajnega svetovalca ali nam prišite na oglasevanje@tsmedia.si.