71 odstotkov bralcev Siol.net zanima šport

Siol.net bo tudi letos tako kot že vrsto let medijski partner ljubljanskega maratona, ki bo 30. oktobra 2016 potekal v Ljubljani. Dogodek bomo vsebinsko podprli s pestrimi in ekskluzivnimi vsebinami. Na enem mestu bodo na Siol.net v sklopu Sportal/Rekreacija zbrane vse podrobnosti na temo ljubljanskega maratona.

Pred maratonom:
Pred maratonom bomo svojim bralcem ponudili zanimive in uporabne vsebine. Uporabnikom bomo omogočili tudi brezplačno prijavo na e-mail tečaj. Vsak teden bodo prejeli personaliziran mailing s tedenskim urnikom vadbe, s čemer bomo uporabnikom pomagali fizično in psihično pripraviti telo na tako velik tekaški dogodek. Vključili bomo nasvete in urnik prehrane, dali pa jim bomo tudi napotke za rehabilitacijo po treningu itd. Ne bomo pozabili niti na nasvete za akcijske nakupe. V sklopu Sportal/rekreacija bodo naši bralci lahko prebirali zanimive pogovore z nekaterimi legendarnimi udeleženci ljubljanskega maratona, preverili traso proge in dobili preostale pomembne informacije, povezane z maratonom.

Na dan maratona:
Na dan dogodka bomo dogajanje spremljali v živo s prizorišča. Naši bralci in hkrati vsi udeleženci maratona se bodo lahko ogledali v fotogaleriji, kjer bomo že med samim dogodkom objavljali fotografije udeležencev maratona.

71 odstotkov bralcev Siol.net zanimata šport in rekreacija, vsak osmi bralec pa se redno ukvarja s tekom. Jih želite nagovoriti? Kreativno rešitev v okviru ljubljanskega maratona lahko pripravimo tudi za vas. E-mail: oglasevanje@tsmedia.si.