5. konferenca NetPRO: 12. aprila v Hotelu Lev

Izkoristite priložnost za spoznavanje novih poslovnih partnerjev in vzpostavljanje novih poslovnih vezi. Vabimo vas, da se nam pridružite na konferenci NetPRO, največji poslovni in networking konferenci v Sloveniji, ki bo v petek, 12. aprila, v Hotelu Lev v Ljubljani.

Na 5. konferenci NetPRO bomo predstavili najnovejše poslovne trende ter izpostavili nekaj zanimivih in uspešnih poslovnih praks v slovenskih podjetjih. Gostili bomo uspešne slovenske podjetnike. Znana sta že prva govorca, preostale razkrijemo kmalu.

Tokrat gostimo generalno direktorico Microsofta Slovenija Barbaro Domicelj, ki bo spregovorila na temo učinkov tehnologije na delovna mesta. Katera delovna mesta bo umetna inteligenca odpravila in katera ustvarila? Kakšna je evolucija delovnih nalog in vsebine dela?

Z nami bo tudi predstavnik enega najuspešnejših slovenskih podjetij Matej Akrapovič, finančni direktor podjetja Akrapovič d.d. V svojem predavanju bo na primeru podjetja Akrapovič d.d. predstavil, kaj je ključno za vzpostavitev in ohranjanje konkurenčne prednosti podjetij. Ključnega pomena ni cena, pač pa razvoj novih izdelkov in izboljšanje dodane vrednosti na zaposlenega.

Rdeča nit konference NetPRO ostaja povezovanje poslovnežev in podjetnikov malih in srednje velikih podjetij ter ustvarjanje novih poslovnih priložnosti.

Early bird prijave so že odprte. Prijavite se lahko TUKAJ.

Se vidimo 12. aprila v Hotelu Lev v Ljubljani. Do takrat si oglejte nekaj utrinkov z NetPRO 2018.

Sponzorstvo konference NetPRO je odlična priložnost, da si zagotovite opaznost v širši javnosti. Predstavite svojo ponudbo pravi ciljni skupini. Preverite sponzorske pakete, ki vam jih ponujamo. Pišite nam na: pr@tsmedia.si.