Siol.net

Vodilni slovenski digitalni medij

Kakovostne novice

Na Siol.net najdete raznolik nabor relevantnih, objektivnih in aktualnih novic iz Slovenije, sveta, športa, kulture in avtomobilizma ter kopico zanimivih trendov.

V hipu obveščeni

Siol.net vam je ob prenovi ponudil tudi nove formate posredovanja novic, s katerim v trenutku izveste kaj je najbolj pomembno. Kratke novice najdete v sklopu Siol Aktualno, vse novice dneva pa v Pregledu dneva.

Dobre vesti

Uredništvo Siol.net za vas neprestano išče pozitivne zgodbe o ljudeh s pogumom in dosežki ter projektih, ki spreminjajo svet na bolje. Spremljajte jih v rubriki Dobra vest.

Vedno dostopen

Siol.net lahko spremljate vedno in povsod – od jutra do večera, doma in na poti. Enako napredno uporabniško izkušnjo pa vam omogočamo na vseh napravah in zaslonih.

Najdi.si

Vstopna točka v slovenski splet

Raznolike vsebine

Najbolj zanimive slovenske vsebine so le klik stran. Spremljajte novice, recepte in dogodke na najdi.si.

Pregled novic

Samo na najdi.si lahko dostopate hitro in preprosto do novic iz več kot 130 slovenskih virov.

Koristna orodja

Pregleden interaktiven zemljevid poskrbi, da boste takoj našli pot do cilja. Na njem pa se lahko seznanite tudi z aktualnimi prometnimi opozorili in vremenskimi razmerami.

Mobilni aplikaciji

Brskanje je preprosto tudi na mobilnih napravah. Prenesite aplikaciji najdi.si Novice (Google Play, Apple App Store) in najdi.si Zemljevid (Google Play, Apple App Store).

Bizi.si

Poslovni asistent

Finančni podatki

Uporabniki lahko na bizi.si dostopate do najnovejših finančnih, poslovnih in kontaktnih podatkov za 220.000 pravnih oseb.

Poslovanje podjetij

Na bizi.si najdete dnevno sveže podatke o blokadah TRR-jev, objavah stečajev, likvidni sposobnosti, bonitetni oceni podjetij, narokih in insolventnih postopkih.

Nove izkušnje

Na bizi.si najdete tudi informacije o prostih delovnih mestih in vrsti poslovnih dogodkov, s katerimi boste še bolj blesteli v poslovnem svetu.

Bodite na tekočem

Bizi obveščevalec vas vsak dan prek e-pošte in SMS-a obvešča o spremembah (TRR, objave sodišč, PRS-podatki, finančne ocene in še več).

Telefonski imenik Slovenije

Edini uradni in univerzalni telefonski imenik v Sloveniji

900.000 kontaktov

V TIS-u najdete skoraj 900.000 telefonskih številk, naslovov in drugih kontaktnih podatkov slovenskih podjetij in oseb. In ne samo to, s pomočjo interaktivnega zemljevida, jih zlahka obiščete.

Rumene strani

TIS vam omogoča iskanje po vseh ključnih dejavnostih v prvih pravih in najobsežnejših rumenih straneh v Sloveniji.

Tri izdaje

TIS ponuja najbolj točne in popolne podatke o telefonskih naročnikih vseh slovenskih operaterjev. Najdete jih na spletnem mestu www.itis.si, na DVD-ju in v knjižni izdaji Telefonskega imenika Slovenije.

Zunanji digitalni zasloni

Ključne informacije in dinamični oglasi na 254 zaslonih

Ažurne novice

Na zunanjih digitalnih zaslonih lahko spremljate vsebine Siol.net: aktualne dnevne novice, vsebine iz sveta avtomobilizma, športa in slavnih, nasvete za dobro počutje ter zanimive trende.

Uporabne informacije

Na zaslonih lahko tudi kadarkoli preverite trenutni čas, aktualno vremensko napoved za vaš kraj in dnevni horoskop.

Soustvarjajte vsebine

Z uporabo mobilnega telefona lahko soustvarjate vsebine na zaslonih, sodelujete v natečajih in nagradnih igrah ter prenesete brezplačne mobilne vsebine.

Vedno z vami

Do zanimivih informacij lahko dostopate v trgovskih centrih, poslovalnicah pošte in na železniških postajah po celi Sloveniji ter v parkirni hiši in prek digitalnih velikanov na elitnih lokacijah v Ljubljani.

1188

Edina telefonska številka, ki si jo je potrebno zapomniti

Takojšnje informacije

S storitvijo 1188 dostopate do telefonskih številk in naslovov izjemno hitro in povsem preprosto prek klica ali SMS-a.

Vedno dostopna

Storitev 1188 vam je na voljo 24 ur na dan in 365 dni na leto, zato se ne boste nikoli znašli v zagati brez kontaktnih informacij.

Mojster za dom

Na 1188 vam poiščemo in zagotovimo mojstre za takojšnjo asistenco na domu (vodovodarje, elektroinštalaterje, hišne serviserje, serviserje gospodinjskih aparatov, urejevalce okolice, snažilce).

Ključne informacije

Prek 1188 lahko preprosto z enim klicem dostopate do informacij o odpiralnih časih, aktualnih prireditvah in dogodkih za celo Slovenijo, loterijskih rezultatih, prometnih razmerah, vremenskih podatkih, raznovrstnih turističnih ponudbah, TV in kino sporedih ter dežurnih lekarnah.

DIGGIT

Največja konferenca o digitalnem komuniciranju v Sloveniji

Kaj je Diggit

DIGGIT je pregled digitalnih trendov, primerov dobrih praks in spletnih novosti. Prinaša znanja in izkušnje, ki jih v današnjem hitro spreminjajočem se svetu vsi potrebujemo. Vsako leto poteka  konferenca z mednarodnimi in slovenskimi strokovnjaki. Število udeležencev iz leta v leto narašča, zato je Diggit hkrati priložnosti za mreženje tudi zunaj digitalnih mrež. Konferenco soorganizirata TSmedia in MM.

Komu je namenjen Diggit?

Zagotovo je namenjen direktorjem marketinga, upravljavcem digitalnih komunikacij v podjetjih in organizacijah, medijskim načrtovalcem in strategom, vodjem projektov v agencijah, snovalcem digitalnih oglaševalskih akcij, medijskim strokovnjakom in urednikom spletnih strani, spletnim gurujem in tistim, ki bi to radi postali, spletnim laikom in tistim, ki to nočejo več biti. 

Kaj bom odnesel od konference?

Na samem dogodku vas čaka uporabno znanje o učinkoviti rabi digitalnih komunikacij v prodaji, oglaševanju in komuniciranju na področju digitalnih medijev, optimiziranju in strateškem načrtovanju pojavnosti v digitalnih medijih, upravljanju in graditvi odnosov s kupci prek družbenih omrežij, mobilnih aplikacij in naprednih komunikacijskih rešitvah, potrošnikih in njihovih navadah na spletu in še mnogo več.

 

NETPRO

Največja poslovna networking konferenca v Sloveniji

Kaj je NetPRO

NetPRO je največja poslovna networking konferenca v Sloveniji, ki jo soorganizirata poslovni asistent bizi.si in Business Intelligence Center. Konference se kot predavatelji vsako leto udeležijo priznani domači in mednarodni strokovnjaki. 

Komu je namenjen NetPRO?

NetPRO je namenjen direktorjem in vodjem mikro, malih in srednje velikih podjetij, menedžerjem in MBA-alumnom, povprečno starim od 30 do 50 let. V splošnem je namenjen vsem, ki si želijo pridobiti nova znanja in nove poslovne priložnosti. Te udeležencem omogočamo z organiziranim poslovnim matchmakingom, usmerjenim v strateško vzpostavljanje novih poslovnih povezav. 

Kaj bom odnesel od konference?

Cilj poslovne networking konference je povezati poslovneže in podjetnike z namenom predstavitve poslovnih trendov ter ustvarjanja novih poslovnih sinergij, tako v Sloveniji kot mednarodno. Poleg tega vsi udeleženci konference prejmejo bon za brezplačno pravno svetovanje ter možnost srečanja z odvetniki v okviru mreženjskih vozlišč. 

 

Dajmedol

VOD vsebine za odrasle

Prek telefona in TV

Dajmedol z vsebinami za odrasle je na voljo na mobilnem portalu in na televizijskem zaslonu za SiOL TV uporabnike.

Multimedijske vsebine

Uporabniki lahko na dajmedol na TV najdete filme in videoposnetke, na mobilnem portalu pa tudi fotogalerije, ozadja, ohranjevalnike in zvočne efekte.

Dajmedol+

Naročniška videoteka dajmedol+ je ekskluzivno na voljo naročnikom SiOL TV. Z naročilom na dajmedol lahko naročniki SiOL TV dostopajo do izbranih trdoerotičnih vsebin najbolj znanih studiev.

Nagradne igre

Pravila in pogoji nagradnih iger z bogatimi nagradami

Kontakt

Delite svoja mnenja in komentarje z nami. E: info@tsmedia.si T: 01 473 00 10 F: 01 473 00 16

Ustvarimo dobre zgodbe