Siol.net ohranja položaj najbolj branega spletnega medija

Siol.net_Prvi_na_MOSS

Siol.net je po podatkih raziskave MOSS (Merjenje obiskanosti spletnih strani) v juniju obiskalo 589.407 različnih uporabnikov, kar je največji doseg med slovenskimi spletnimi stranmi.

Siol.net, ki ga izdaja podjetje TSmedia, je junija že četrti mesec zapored najbolj bran spletni medij ter hkrati najbolj obiskana slovenska spletna stran med uporabniki tabličnih računalnikov in mobilnih telefonov. Siol.net s tem zanesljivo utrjuje svoj položaj na trgu.

Kakovostne zgodbe in dobra uporabniška izkušnja

Siol.net odlikujejo kakovostne in relevantne vsebine ter trendovski pristop k podajanju vsebin, nadgrajena z enotno in napredno uporabniško izkušnjo na vseh zaslonih.

Izjemen obisk spletnega medija Siol.net je odraz usklajene ekipe strokovnjakov, od novinarjev, fotografov in snemalcev, ki so stalno v iskanju novih, zanimivih zgodb, do digitalnih strokovnjakov, ki skrbno in preudarno načrtujejo spletni promet, uporabniško izkušnjo in nadgrajujejo funkcionalnosti medija.

Največji medijski spletni doseg v Sloveniji

TSmedia, ki izdaja spletni medij Siol.net in spletna mesta bizi.si, najdi.si in itis.si, utrjuje svoj medijski doseg, ki je junija znašal skupno 742.763 različnih uporabnikov. Vsa štiri spletna mesta se uvrščajo med 15 najbolj obiskanih v Sloveniji. Spletni telefonski imenik Slovenije itis.si je dosegel skok z 12. na 9. mesto lestvice MOSS.

Komentiranje ni omogočeno.