DIGGIT

Največja konferenca o digitalnem komuniciranju v Sloveniji

Zakaj se predstaviti na Diggitu?

Diggit je edina slovenska konferenca o digitalnih komunikacijah in digitalnem marketingu v soorganizaciji TSmedia in MM. Digitalni marketing velja za eno izmed najbolj dinamičnih področij v tem trenutku, zato gostimo priznane mednarodne in tudi slovenske predavatelje. Na konferenci se predstavijo novosti in trendi, nova znanja in izkušnje s področja digitalnega komuniciranja ter dobre prakse.

Komu je Diggit namenjen?

Direktorjem podjetij, direktorjem marketinga, upravljavcem digitalnih komunikacij v podjetjih in organizacijah, medijskim načrtovalcem in strategom, vodjem projektov v agencijah in snovalcem digitalnih oglaševalskih akcij. Tudi medijskim strokovnjakom in urednikom spletnih strani. Letno se ga udeleži do 500 obiskovalcev.

NETPRO

Največja poslovna networking konferenca v Sloveniji

Zakaj se predstaviti na NetPRO?

NetPRO je največja poslovna networking konferenca v Sloveniji. Na konferenci, ki jo soorganizirata poslovni asistent bizi.si in Business Intelligence Center, gostimo domače in mednarodno priznane govorce s področja poslovnega mreženja ter menedžerje in podjetnike.

Komu je NetPRO namenjen?

NetPRO je namenjen direktorjem in vodjem mikro, malih in srednje velikih podjetij, menedžerjem in MBA-alumnom. V splošnem je namenjen vsem, ki si želijo pridobiti nova znanja s področja mreženja in nove poslovne priložnosti. Letno ga obišče do 200 udeležencev.

Želite tudi vi naročiti podatke za učinkovitejšo prodajo?

Obrnite se na naše specialiste za digitalno oglaševanje. E: oglasevanje@tsmedia.si T: 01 473 00 40 F: 01 519 73 88

Ustvarimo uspešno zgodbo