Zimski športi in fotonatečaj Zimska rekreacija na Siol.net

Female skier on downhill race with sun and mountain view.

Na Siol.net v sklopu Zimski športi oglaševalcem ponujamo možnost oglaševanja ob trenutno najaktualnejših športih. Bralcem poleg ažurnega spremljanja vseh tekem v alpskih in nordijskih disciplinah ponujamo še mnogo več, od smučarskih nasvetov, idej za preživljanje prostega časa pozimi, predstavitve športne opreme, predstavitve lokacij za zimsko rekreacijo, koledarja športno-rekreativnih prireditev, zanimivih predlogov za zimske šolske počitnice do drugih ekskluzivnih zgodb iz sveta zimskih športov.

Oglaševalcem ponujamo več možnosti oglaševanja na tematiko zimskih športov:

  • klasično branding oglaševanje,
  • možnost označevanja uporabnikov, ki jih dana vsebina zanima, in nadaljnjo oglasno targetiranje teh uporabnikov,
  • sponzorstvo posameznega zimskega športa,
  • sponzorstvo na določeno ključno besedo (primer: smuk),
  • sponzorstvo dogodka (primer: Planica),
  • sponzorstvo zvenečih športnih imen (primer: Peter Prevc),
  • vključitev oglaševalca v dnevni splošni newsletter ali v specializirani newsletter za Sportal,
  • možnost povezave z oglaševanjem tudi na najdi.si in zunanjih digitalnih zaslonih,
  • vsebinsko oglaševanje prek PR in advertorial člankov.

 

Fotonatečj Zimska rekreacija

V sklopu Zimski športi smo na Siol.net tudi letos razpisali nagradni fotonatečaj Zimska rekreacija, s katerim bralce spodbujamo k aktivnemu preživljanju prostega časa tudi pozimi. Naši bralci, ki radi lovijo svoje športne podvige v objektiv, so nam do zdaj poslali že več kot 530 fotografij z zanimivimi zimskimi motivi. Po oddani fotografiji lahko bralci za svoje fotografije tudi glasujejo ali pa h glasovanju povabijo svoje prijatelje. V enem mesecu smo prejeli že več kot 70.000 glasov.

Nagradni natečaj bo potekal do vključno 14. februarja. Izmed vseh sodelujočih, ki bodo prejeli največ glasov za svojo fotografijo, bomo ob koncu natečaja izžrebali počitnice za dva na Bledu v Glampingu Gozdne vile (5*). Med preostalimi sodelujočimi bomo med nagrajence podelili druge privlačne nagrade. Nagrajeni bodo tudi uporabniki, ki glasujejo za prispele fotografije.

Ponujamo vam možnost, da svojo aktualno ponudbo predstavite ob dobro obiskanih in aktualnih vsebinah. Za ponudbo nam pišite na oglasevanje@tsmedia.si.

Komentiranje ni omogočeno.