Vreme in smučišča na Siol.net in zunanjih zaslonih

Vreme_Siol_975x650

Na vstopni strani Siol.net v modulu Vreme lahko uporabniki preverijo vremensko napoved za svoj kraj. Do aktualne vremenske napovedi lahko uporabniki dostopajo s pomočjo interaktivnega zemljevida, prek katerega na hiter in preprost način za izbrani kraj preverijo vremensko sliko po urah za tekoči dan in 10-dnevno vremensko napoved za prihajajoče dni.

Modul Vreme je dostopen na vstopni strani Siol.net ter na naslovnicah posameznih sklopov Novice, Sportal, Trendi in Avtomoto. Vremenska napoved je na voljo tudi na 15 zunanjih digitalnih zaslonih v Ljubljani (11 zaslonov) in drugod po Sloveniji, v Mariboru (1 zaslon), Celju (2 zaslona) in Murski Soboti (1 zaslon).

Sponzorstvo sklopa Vreme

Oglaševalcem ponujamo več možnosti oglaševanja v modulu Vreme na Siol.net:

  • oglasni prevzem celotnega sklopa Vreme z grafičnimi oglasi,
  • umestitev logotipa oglaševalca na interaktivni zemljevid (oznako posameznega kraja je mogoče zamenjati z logotipom sponzorja).

 

Na zunanjih digitalnih zaslonih oglaševalcem v sklopu sponzorstva vremena ponujamo:

  • umestitev logotipa sponzorja v masko vremena,
  • posebne oblike vsebinske umestitve.

V sklopu sponzorstva vremena so mogoče tudi prilagoditve oglasa glede na trenutne vremenske razmere – prikaz različnih kreativ za različne vremenske razmere.

Smučišča na Siol.net

Ljubiteljem smučanja so na Siol.net v sklopu Smučišča na voljo aktualne razmere na smučiščih. Za več kot 20 smučišč v Sloveniji, Avstriji, Italiji in Franciji so na voljo:

  • podatki o trenutnih vremenskih razmerah na smučišču,
  • vremenska napoved po urah,
  • podatki o debelini snežne odeje, delovanju naprav in ceni vozovnic,
  • 7-dnevna vremenska napoved.

Oglaševalcem ponujamo možnost izpostavitve na ravni posameznega smučišča, mogoč pa je tudi zakup celotnega modula Smučišča z možnostjo brandiranja vseh podstrani posameznih smučišč.

Za možnosti oglaševanja in ponudbo sponzorstva Vreme ali Smučišča pošljite povpraševanje na: oglasevanje@tsmedia.si.

Komentiranje ni omogočeno.