SIOL.NET NAJBOLJ BRAN SPLETNI MEDIJ

siol_975x650

Po podatkih raziskave MOSS (Merjenje obiskanosti spletnih strani) je v marcu spletni medij Siol.net znova zasedel prvo mesto med spletnimi mediji, saj ga je obiskalo največ, kar 629.946 različnih uporabnikov.

Siol.net, ki ga izdaja podjetje TSmedia, zanesljivo utrjuje svoj položaj v slovenskem medijskem prostoru. Obiskanost in priljubljenost spletnega medija Siol.net med slovenskimi bralci vztrajno naraščata, kar je predvsem odraz relevantnih vsebin, hkrati pa tudi svežega in trendovskega pristopa, s katerim Siol.net ponuja vsebine bralcem. Tako so bralci odlično sprejeli v januarju prenovljeno vstopno stran, ki omogoča lažji dostop do vsebin in še boljšo uporabniško izkušnjo, hkrati pa bralce in obiskovalce opozarja na najbolj brane, najbolj gledane in najbolj deljene vsebine.

“Ko smo konec lanskega leta prvič po sedmih letih končali na vrhu lestvice MOSS, je nekdo nekje napisal, da je to izreden dogodek. Da je to anomalija, da je ta uspeh muha enodnevnica. Upam, da je zdaj vsem jasno, da zmaga Siola ni naključje. Tudi ko, če se bo merjenje dosega spet drastično spreminjalo, sem prepričan, da bomo hitro spet nazaj na vrhu. Zaupam ekipi Siol.net, ki zmaguje s kakovostnimi zgodbami, ne zgolj s hitro minljivimi vestmi, pravi Blaž Jarc, odgovorni urednik Siol.net in Planet TV.   

Siol.net odlikujejo sveža podoba, enotna in napredna uporabniška izkušnja na vseh zaslonih ter dodatne funkcionalnosti, ki bralca v trenutku seznanijo z vsemi najpomembnejšimi novicami dneva. Siol.net ponuja širok nabor najaktualnejših in najzanimivejših novic iz Slovenije in sveta, ob tem pa bralcem prinaša tudi relevantne vsebine s področij športa, avtomobilizma, kulinarike, sveta znanih, zdrave prehrane in preostalih najnovejših trendov.

 

TSmedia, ki izdaja spletni medij Siol.net, tako s spletnimi mesti Siol.net, bizi.si, najdi.si in itis.si še dodatno krepi in utrjuje svoj medijski doseg, ki je marca znašal skupno 780.602 različnih uporabnikov.

Za oglaševanje na Siol.net pošljite povpraševanje na: oglasevanje@tsmedia.si

Komentiranje ni omogočeno.