Poslovni paket

Kontekstualno ciljano oglaševanje na TSmedia in Google omrežju

Najbolj relevantne stranke za konstantno rast

S kontekstualno ciljanim oglaševanjem glede na vašo dejavnost (ključne besede) in zanimanje obiskovalcev (vsebina, kontekst) ter iskalnim marketingom (ključne besede) pripeljemo na vaše spletno mesto samo relevantne stranke.

Vaša ponudba na kakovostnih spletnih mestih

Vaša ponudba bo izpostavljena izključno na zaupanja vrednih spletnih mestih Siol.net, najdi.si, bizi.si, itis.si in google.si. Grafična podoba vašega oglasa bo skladna s podobo spletnega mesta („native“ oglaševanje).

Zaupanja vreden partner

Z izbiro Poslovnega paketa ste varni pred zlorabami z neveljavnimi kliki. Mesečno vam dostavimo tudi transparentna poročila s številom prikazov, klikov ter CTR za TSmedia in Google omrežje.

Doseg celotne slovenske spletne populacije

Tekstovni oglasi se prikazujejo na TSmedia omrežju ter Google iskalnem in partnerskem omrežju ter so vidni celotni slovenski spletni populaciji, ki šteje skoraj 1.500.000 uporabnikov.

Najboljše razmerje med ceno in učinkovitostjo

Ekskluzivno na slovenskem trgu ponujamo ugodne pakete z vnaprej določeno mesečno realizacijo preusmeritev. Vaš vložek se vam povrne v višjem obisku vašega spletnega mesta in višjem dosegu relevantnih strank.

Oglasna mesta

Kontekstualno ciljani tekstovni oglasi za vaše izdelke in storitve se prikazujejo na celotnem TSmedia in Google omrežju.

SIOL.NET

BIZI.SI

GOOGLE ISKALNO OMREŽJE

NAJDI.SI

TELEFONSKI IMENIK SLOVENIJE

GOOGLE PRIKAZNO OMREŽJE

PAKETI

Izberite paket po vaši meri in si zagotovite najbolj relevantno oglaševanje za celoletni dotok novih strank.

Vas zanima naročilo Poslovnega paketa?

Obrnite se na naše specialiste za digitalno oglaševanje. E: oglasevanje@tsmedia.si T: 01 473 00 10 F: 01 519 73 88

Ustvarimo uspešno zgodbo