Najdi.si

Najbolj verodostojen in uporaben informacijski servis v Sloveniji, z uporabnimi orodji, ki vam v vsakem trenutku ponudijo rešitev problema.

Najdi.si sodi med najbolj obiskane slovenske spletne strani, uporablja ga skoraj 600.000 uporabnikov. Vsebine si lahko uporabnik prilagaja po svoji meri.

 

www.najdi.si

 

 

Zemljevid

Zemljevid omogoča iskanje po krajih, ulicah, hišnih številkah ter nazivih podjetij in drugih organizacij. Obiskovalci lahko na zemljevidu vklapljajo različne sloje z lokalnimi podatki:

  • vreme v Sloveniji
  • promet (ažurne informacije o delu na cesti)
  • proge mestnega prometa v Ljubljani in Mariboru
  • spletne kamere v živo (prikažejo stanje na cestah)
  • satelitski posnetki
  • zasedenost parkirišč v Ljubljani
  • zasedenost omrežja Bicikelj v Ljubljani.

Iskanje poti

Zemljevid omogoča natančno načrtovanje poti. Poleg dolžine in časa poti ter seveda podrobnega načrta, kako priti od točke A do točke B, uporabnika opremi s prometnimi obvestili (dela na cesti, zastoji, prometne nesreče), kamerami na cestah ter vremenskimi informacijami. Zemljevid po izbiri želenih točk ponudi najbolj ustrezne možnosti, pot pa je mogoče načrtovati tako, da uporabnik izbere najhitrejšo, najkrajšo pot ali pa se odloči za pešpot. Zemljevid uporabniku omogoča tudi izračun stroškov poti.

Iskanje podjetij

Na zemljevidu lahko uporabniki poiščejo lokacijo podjetja, podrobne podatke o podjetjih, ocene in komentarje obiskovalcev.

Tako uporabniku v enem pogledu ponudi najprej najbolje ocenjena in komentirana podjetja in mu omogoči, da izbere in najde najboljše ponudnike.

Vsak uporabnik lahko oceni in komentira katero koli slovensko podjetje. Klik na »Podrobnosti« vodi na predstavitveno stran podjetja, ki jo lahko vsa podjetja brezplačno in preprosto uredijo in zapišejo vse relevantne informacije, za katere želijo, da jih uporabniki vidijo.

 

Recepti

Prvi pravi agregat receptov v slovenskem prostoru, kjer je zbranih že več kot 20.000 različnih receptov. Celoten nabor receptov je mogoče pregledovati po kategorijah, sestavinah in času priprave, mogoče je tudi iskanje po celotni bazi receptov. Hiter pregled najbolj zanimivih receptov je zagotovljen s t. i. Recepti dneva.

Recepti, ki se nenehno dopolnjujejo, so obiskovalcem predstavljeni v kategorijah: Sladice in peciva, Glavne jedi, Ostale jedi, Prikuhe in priloge, Juhe in zakuhe, Predjedi, Solate, Ribe in morske jedi, Omake in namazi, Napitki. Predstavljeni so s kratkim opisom, virom, če pa vir recepta to zagotavlja, pa tudi s sliko in ocenami obiskovalcev. Klik na recept obiskovalca preusmeri na vir le-tega.

 

Novice

Vse slovenske novice na enem mestu, zbrane iz več kot 100 virov. Novice so razporejene po različnih kategorijah: Slovenija, svet, gospodarstvo, šport, kronika, zanimivosti, avtomobilizem, znanost in IT, kultura, lepota in zdravje, snežne razmere ter vreme. Novice se nenehno ažurirajo in dodajajo.

Število novic je že preseglo 1 milijon.

 

Slovarji

Slovarji so odličen pripomoček za učenje tujih jezikov in prevajanje neznanih besed. Slovarska zbirka obsega 10 spletnih slovarjev in mogoča prevajanje v 5 jezikov in obratno (španski, francoski, italijanski, angleški, nemški).

 

Brezplačno pošiljanje SMS sporočil

Storitev najdi.si SMS omogoča brezplačno pošiljanje SMS sporočil v vsa slovenska mobilna omrežja. Na dan lahko posameznik pošlje 40 SMS sporočil, v katere je mogoče vpisati 160 znakov.

 

Igre

Največje spletno igrišče ponuja široko izbiro iger (prek 500) za enega igralca, za tiste, ki se želijo pomeriti z drugimi, pa je na voljo prek 3200 različnih iger za več igralcev. Pestro ponudbo iger dopolnjujejo igre za mobilne telefone.

Igre, ki omogočajo druženje in tekmovanje med mladimi, se dnevno menjajo, ažurirajo in dodajajo. Spletnim uporabnikom so na voljo akcijske, arkadne, strateške, miselne igre, igre s kartami, zabavne, športne, pa tudi politične.